Diksmuide spreekt op zijn Manehoekje op eDiksmuide.be : De ene oranje-rode meerderheid is de andere niet.


Diksmuide spreekt op zijn Manehoekje op eDiksmuide.be : Moet er eerst iets gebeuren?


Sinds woensdagavond is het 16 jaar oude Jack Russel-teefje van Liesa Hoet, genaamd Jacky, vermist. Infofoon voor de vinders : 051/50.10.21.


Nog dit jaar komt er een proefopstelling van Infrax op de Grote Markt zodat men publieke wifi kan aanbieden waarmee men vrij op internet kan


De Orde van de 33 Meesterkoks heeft Tim Saint-Germain geintroniseerd als meesterkok. Ook zijn vader Frans mocht deze titel dragen.


De wedstrijdtentoonstelling voor neerhofdieren van Pluim en Pels gaat door bij Voeders Biervliet in Kaaskerke op 5 en 6 dec. vanaf 10 uur.


Diksmuide vraagt binnenkort een bestemmingswijziging voor de kerk van Lampernisse aan het bisdom en hoopt in 2016 de urnenkerk te realiseren


Door noodzakelijke aanpassingswerken aan het oud financiengebouw, verwacht men de eerste van de 235 vluchtelingen pas in 2016 in Diksmuide.


Politiezone Polder controleert de snelheid in de week van 30 november tot 6 december in de Oostendestraat. Er wordt ook elders geflitst.


Voetbaluitslagen : Proven-Diksmuide : 2 – 3 * Hooglede – Keiem : 2 – 3 * VladsloLeke – Wenduine : 1 – 2


De VIVA-vrouwenbeweging deelt zaterdagnamiddag witte lintjes uit op de boerenmarkt als signaal dat geweld tegen vrouwen niet geduld wordt.


De kaarten met de historische poldergraslanden en de beschermingsmaatregelen werden nu door de Vlaamse regering definitief vastgelegd. (DLD)