Pervijze kan 2015 starten met een concert van Elly & Rikkert Zuiderveld dat gegeven wordt in OC Ten Bercle op zaterdag 3 januari.  Is dit duo vooral gekend voor zijn kinderliedjes en de concerten die ze geven voor kinderen, ze maken en zingen ook liederen voor volwassenen.  Tijdens het concert dat ze zaterdagavond geven spelen ze liedjes van de voorbije 45 jaar: van hun eerste beginjaren tot nu, inclusief hun meest bekende.  Het concert, dat zich richt tot volwassenen vanaf de leeftijd van 12 jaar, vangt aan om 20 u en de deuren gaan open om 19.30 u.  Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar aan de prijs van 10 Euro, hetzij telefonisch via 0473/43.38.49 hetzij via mail didier.waeyaert@pandora.be.  Aan de deur wordt 12 Euro gevraagd.

Volgens organisatoren Stefaan David en Didier Waeyaert is iedereen die een avond met Elly & Rikkert meemaakt enthousiast, ontroerd of uitgedaagd.  Het repertoire gaat dan ook van vrolijk en uitbundig, tot verstild poëtisch.  Er zijn luisterliedjes met een boodschap en cabareteske intermezzo’s, momenten om te overdenken en pittige maatschappijkritiek.  En opvallend is ook dat de generatie jonge mensen die destijds opgroeide met hun kinderliedjes nu ook het volwassenenrepertoire ontdekt.
Worden er tenslotte tekstueel hoogstaande liederen gebracht, ook muzikaal zal het zaterdagavond genieten zijn want Elly & Rikkert brengen ook 2 klasse-muzikanten mee: Jan Borger op keyboards en accordeon en Dick Le Mair op percussie. (DLD)