Het Diksmuids stadsbestuur lanceert een enquête over het winkelgedrag van haar inwoners.  Om de leegstand in Diksmuide grondig aan te pakken wil ze immers samen met het aangesteld studiebureau meer inzicht krijgen in het winkelgedrag van de Diksmuideling. Daarom lanceert ze dus deze enquête.

Ondernemers vormen volgens het stadsbestuur de ruggengraat van een levendige, actieve en hedendaagse stad. Met het project ‘DOEN in Diksmuide’ (Dynamisch Ondernemend en Economisch Netwerk) wil ze daarom de lokale economie en detailhandel verder stimuleren. Maar vooraleer men een aantal gerichte acties kan uitwerken is het verkrijgen van inzicht in de kwalitatieve aspecten van het kernwinkelgebied cruciaal.
Daarom wil ze aan de hand van een korte bevraging meer te weten komen over het koop- en bezoekgedrag van haar inwoners. Daarin kan men aangeven welke aankopen men in Diksmuide doet, en waarvoor ze verder rijden. Verder kan men ook nog aangeven wat men nog mist in het huidige winkelaanbod. De enquête neemt vijf minuten in beslag.  Wie deze enquête wil invullen : klik hier.  Wie de vragenlijst liever fysiek invult kan een papieren exemplaar halen op het stadhuis op de Grote Markt. (DLD)

foto archief : kruidenierszaak De Blauwe Kat (Delhaize) hoek Grote Markt – Koning Albertstraat