Zondag 14 dec geeft oud-Esenaar en tuinman Stefaan De Roo om 10u een voordracht over de siertuin in zaal Horizon. Org: Tuinhier-Hoekje Grond

Tijdens het openbaar onderzoek voor de definitieve vastlegging van de historische poldergraslanden werden 1.600 bezwaarschriften ingediend.

Door de vogelgriep annuleert Pluim & Pels de op 20 en 21 december voorziene 25ste editie van haar hobbydierenexpo in de Boterhalle.

Het Museum aan de IJzer kreeg de prestigieuze EMYA-nominatie. De award zelf voor hét Europees nieuw of vernieuwd museum is voorzien voor mei

In Diksmuides muziekclub 4AD is er op 27 februari 2015 de exclusieve West-Vlaamse try-out van The Bony King of Nowhere met hun nieuw album.

Diksmuide spreekt op zijn Manehoekje: Over lege bussen … (2)

Minister Joke Schauvliege geeft 15.000 Euro voor de OCMW-volkstuintjes die komen aan de spoorwegviaduct in de Koning Albertstraat.

Bij de inzamelactie “Vergroot de Hoop” werd in de IVVO-regio 181 m³ taxus ingezameld voor kankermedicijnen waarvan 23 m³ in Diksmuide.

Bij de wedstrijd van de grote inzamelactie voor frituurolie en -vet op het containerpark won Debora Huyghe uit Esen een frituurketel.

Er ligt een rouwregister voor koningin Fabiola op de dienst burgerlijke stand (Kleine Dijk 33A) van dinsdag tot vrijdag iedere voormiddag.

Diksmuide spreekt op zijn Manehoekje : Over lege bussen …

Deze week houdt de politiezone Polder snelheidscontroles langs de Veurnestraat.

Voetbaluitslag : KSV Diksmuide – Voormezele : 3-0

Diksmuide spreekt op zijn Manehoekje : Bill Clinton zei ooit …

Diksmuide spreekt op zijn Manehoekje : W0 I – buslijn ( Poppylijn) afgeschaft (DLD)