Muziekclub 4AD, die zich tijdens deze coronazomer vervelt tot 1,5AD, moet het heel anders aanpakken … binnen de vooropgestelde richtlijnen, kleinschaliger en met een focus op Belgische artiesten waar ze bij de Diksmuidse muziekclub zo van houden.  En voor deze muzikanten gaat vanaf 25 juli zowaar de concertzaal opnieuw open.  Maar dan niet voor concerten, wel voor een losse babbel met artiesten.  Tijdens vier Artist Talks wordt het podium in de concertzaal omgebouwd tot de 1.5AD-living.  Daar komen Fenne Kuppens (Whispering Sons), Aurelie Poppins (Cocaine Piss) & Rine Amelynck (The Lovehandles en Unwanted Tattoo), Micha Volders (producer en muzikant bij Vermin Twins en Meteor Musik) en Brent Vanneste (STAKE/Steak Number Eight, BRENNT en Raveyards) zonder het promopraatje, in de diepte babbelen met eigenzinnige invalshoeken én vragen uit het publiek.  Het kan allemaal.
Maar ook voor deze vier avonden is er dus een beperkte capaciteit en tickets kunnen enkel in voorverkoop aangekocht worden.
Meer info en tickets : www.4ad.be. Daar vindt men overigens ook het volledig 1,5AD-aanbod voor de komende weken met naast de Artist Talks, de zomerkampen en workshops, de concerten in de Blankaart op vrijdagnamiddag en de tien 1,5AD-playlists die te horen zijn in hun café of hoe de Belgische artiest de huisdj op afstand wordt. (DLD)