Voor de Woumense fanfare Hoger Op is het traditie om eind mei een feest in het dorp te organiseren. En sinds enkele jaren doet men dit met een barbecue. Eerst een doodgewone, zoals er volgens voorzitter Rudi Jaecques 12 in een dozijn zijn. Maar intussen is men origineler met een BBQ à volonté, zeg maar een BBQ XXL waarvan de groentjes door de bestuursleden worden klaar gemaakt en het vlees wordt gebakken door Johny Salembier. Dit jaar is men op zaterdag 25 mei vanaf 19 uur welkom in OC Walnes. En er zijn nog kaarten te koop.
Kaarten voor deze BBQ met beenham, aardappeltjes en fijne groentjes kunnen besteld worden bij de bestuursleden of telefonisch via 0496/547.444. In voorverkoop kosten de kaarten 20 euro, kinderen jonger dan 12 jaar kunnen aanschuiven voor 10 euro. Wie pas zaterdagavond zelf beslist om te komen eten betaalt als volwassene 25 euro en als kind 15 euro.

Op de foto van Stefaan Debruyne het team van Woumens BBQ XXL : Rudi Jaecques, Robrecht Devos, Mathias Averbeke, Johny Salembier, Bart Lampaert, Rita Dewulf, Donald Samyn, Ruben Heindryckx, Luc Duron, Ingrid berghman, Juliana Buggenhout, Maria Vanbelleghem, Francine Bracquez, Lutgarde Boone en Geert Averbeke. (DLD)