Op maandag 12 oktober werd een goudkleurige ring met inscriptie ‘Ann Patrick 17-08-2001’ gevonden in de Koning Albertstraat in Diksmuide. Wie de eigenaar kent, of misschien wel zelf de eigenaar is, kan contact opnemen met politiezone Polder op het nummer 051/51.00.00.


Tijdens de gedwongen afwezigheid van schepen Jan Van Acker (Idee Diksmuide), die sinds zijn zware val bij hem thuis in het ziekenhuis verblijft, neemt eerste schepen en partijgenoot Marc Deprez voorlopig zijn bevoegdheden waar.  Dat zijn cultuur, erfgoed, volksgezondheid  en sociale zaken.  Als reeds eerder gemeld, fungeert burgemeester Lies Laridon als wettelijk bepaald nu als voorzitter van het Bijzonder Comité, het vroegere OCMW.


In tegenstelling tot wat eerst was aangekondigd, gaat de volgende gemeenteraad op 26 oktober opnieuw door in het Woumens ontmoetingscentrum Walnes.


En vanaf 21 oktober wordt Hotel Polderbloem op de Diksmuidse Grote Markt online via biddit.be verkocht door het notariaat van Pieterjan Tailly uit Veurne. De instelprijs is 400.000 EUR. De online-verkoop loopt tot 29 oktober. Meer info : klik hier.  (DLD)