Best Pittig Diksmuide is een Diksmuidse vereniging voor pittige vrouwen waarvan de kern gevormd wordt door Bieke Vanslembrouck, Evi Vanparys, Pauline Vanoverschelde, Marie Bossuyt en Charlotte Catrysse. Bedoeling van deze vereniging is met veel enthousiasme de vrije tijd van jonge, pittige vrouwen kruiden.  Kortom, pure ‘me-time’ in het gezelschap van toffe leeftijdsgenoten en via originele activiteiten fijne contacten leggen en unieke ervaringen opdoen.  Eind 2018 kwamen ze voor het eerst naar buiten met de organisatie van Christmas Shopping.  Op 14 juni organiseren ze nu een Barn Party in Esen.  En dat wordt toch een uitzonderlijke activiteit want zijn normaal de events van Best Pittig Diksmuide enkel voor vrouwen, deze maal zijn volgens de organisatoren de “cowboys” ook toegelaten.  Daarnaast zijn ook niet leden die willen kennismaken met Best Pittig Diksmuide van harte welkom.

Deze Barn Party gaat door in de schuur Waeles in de Schoorlingstraat 5 in Esen op vrijdag 14 juni vanaf 19 uur.  Tussen 19.30 uur en 21.30 uur kan men aanschuiven voor de BBQ en voor drinks en dansen is er tijd vanaf 21.30 uur.  Het moet dan ook een gezellig samenzijn worden te midden van het prachtig polderlandschap. Men kan niet alleen zelf de beentjes los schudden, er is ook een demonstratie Line Dance. Verder is er muziek tot in de vroege uurtjes en er wordt gezorgd voor zowel klassiekers als hedendaagse beats.
De toegangsprijs bedraagt 20 euro voor de Best Pittig-leden en hun partner.  Aan niet-leden wordt 30 euro gevraagd.  In deze prijs is zowel de toegang, als het aperitief en de BBQ met beenham en ribbetjes à volonté begrepen.
Inschrijven kan via mail bestpittigdiksmuide@gmail.com of via overschrijving op rekening IBAN: BE04 0689 0739 6631 met vermelding van de naam. Tenslotte zijn er ook nog voorverkoopadressen : Zima Diksmuide, Koning Albertstraat 9 – De Centrale, IJzerlaan 54 – Lio Concept Store, Admiraal Ronarchstraat 2 – ’t Brouwershuys, Grote Markt 19 – Kaas Coopman, Generaal Baron Jacquesstraat 63 – Pax Hotel, Heilig Hartplein 2 (DLD)