Donderdagavond mocht vzw Zebra die instaat voor de programmatie van CC Kruispunt, Diksmuides cultuurseizoen van 2023-2024 voorstellen. Met zowat 40 zeer uiteenlopende voorstellingen en activiteiten met grote en kleine namen hoopt het team van CC Kruispunt dat Diksmuides cultuurhuis het komend jaar meer is dan een podium maar ook een ontmoetingsplaats. En dit jaar heeft men ook speciaal aandacht voor talent uit de Westhoek. Voor een drietal concertjes wordt voor hen de foyer van CC Kruispunt getransformeerd tot een gezellige intieme setting.

Ook komend seizoen kan men in CC Kruispunt terecht voor muziek, theater, lezingen, familievoorstellingen en muziek in zijn verschillende genres. En wordt er dus met de foyerconcerten plaats gemaakt voor nieuw talent, ook enkele grote namen staan op de affiche. Voorzitter Werner Decoutere van de vzw Zebra hoopt dat dit cultureel aanbod opnieuw heel wat liefhebbers naar CC Kruispunt zal brengen. Overigens was ook het voorbije cultuurseizoen voor CC Kruispunt een meevaller.
De seizoensbrochure was reeds te vinden in het juni-nummer van het informatieblad Yzersterk en komt binnenkort ook op de website van CC Kruispunt (klik hier). Het kalenderoverzicht vindt u reeds onderaan deze bijdrage.

Tickets kunnen gekocht worden vanaf 21 juni om 9 uur.  Men kan deze zowel online kopen via www.cckruispunt.be waarbij men zelf zijn genummerde plaats in de schouwburg kan kiezen.  Maar men kan ook terecht aan de balie van de schouwburg.  Daar kan men niet alleen cash of met de bankkaart betalen, voortaan kan men ook gebruik maken van de cultuurcheques van Edenred.  Tenslotte kunnen kaarten ook telefonisch gereserveerd worden.  Dan verwacht men wel de betaling binnen de 7 dagen.  Wie in één bestelling drie of meer voorstellingen boekt, ontvangt een CC Kruispunt-draagtas.  Geven we tenslotte nog mee dat wie recht heeft op het voordeeltarief (contact Sociaal Huis) met de UITPAS kaarten kan kopen aan verminderde prijzen. (DLD)