Voor het cultuurcafé van CC Kruispunt en lokaal dienstencentrum Ten Patershove in de Maria Doolaeghestraat zoekt Diksmuide een nieuwe uitbater. De huidige concessie loopt af in juni.  Hiervoor zoekt men een commercieel talent en een warm hart voor het verenigingsleven. De overeenkomst start op 1 juli 2020 en loopt drie jaar met mogelijkheid tot verlenging.
Het ruime café met woongelegenheid is volledig ingericht en klaar voor gebruik. Verder zorgen de goed uitgeruste professionele keuken en de leuke binnentuin voor extra mogelijkheden om deze horecazaak uit te bouwen tot een volwaardige bistro.
Het cultuur- en dienstencentrum zorgen voor een goed basiscliënteel. Het café bevindt zich bovendien ook in de onmiddellijke nabijheid van de bibliotheek en de Kunstacademie.

Het gedetailleerd dossier en het officieel inschrijvingsformulier kan opgevraagd worden bij Sylvie Anzempamber, vrije.tijd@diksmuide.be, 051 79 32 50. De kandidaturen worden verwacht op uiterlijk 10 april 2020 via aangetekende brief of afgifte tegen ontvangstbewijs in het stadhuis, Grote Markt 6, 8600 Diksmuide. (DLD)