Tijdens het jaarlijks eindejaarsfeest van SPlus, dat doorging in feestzaal Bourgondisch Schild aan de Oostendestraat, werd door deze Diksmuidse seniorenvereniging afscheid genomen van Raf Vanhooren die gedurende 8 jaar hun secretaris en penningmeester was.  Hij vertegenwoordigde SPlus ook in de seniorenraad.  Al die jaren beet hij zich ook vast in de subsidies voor zijn seniorenvereniging.  Tenslotte organiseerde hij ook themadagen en dagreizen.  Hij werd dan ook gepast gehuldigd tijdens het eindejaarsfeest. Zijn taak wordt verder gezet door de nieuwe secretaris Vanessa De Latter en de nieuwe penningmeester Danny Deygers.

Verder werd ook nog eens terug geblikt op 2019 met de maandelijkse kaartingen, de thema-namiddag rond euthanasie, het mosselfestijn in augustus, het wildweekend in Resteigne en de daguitstap naar de scheepslift van Strepy-Thieu.  En tenslotte werd ook nog eens terug gekeerd naar 28 maart 1969 toen voorzitter Daniël Vanhooren, op zijn verjaardag nota bene, in het huwelijksbootje stapte.  SPlus bracht op het eindejaarsfeest dan ook nog eens graag hulde aan dit gouden koppel van haar voorzitter en zijn echtgenote Sonia.
Het bestuur van deze 170 koppen tellende seniorenvereniging wordt voortaan gevormd door voorzitter Daniël Vanhooren, secretaris Vanessa De Latter, penningmeester Danny Deygers en bestuursleden Wilfried Declerck, Rosette Vermote en Sally Missiaen. (DLD)