Diksmuide wordt tijdens de maand april een beetje Nimmerland want Theater De Toverlantaarn brengt dan tijdens zes voorstellingen haar gloednieuwe productie : Op Zoek naar Peter Pan.  Deze aangrijpende theatervoorstelling, met een tekst en regie van Tom Durie, moet het hele gezin een magische ervaring kunnen bezorgen.


Het verhaal : James Barrie, een succesvolle Britse toneelschrijver, zit al een tijdje zonder inspiratie. Op een dag ontmoet hij in Kensington Gardens het gezin Davies; vier broers, samen met hun moeder, Sylvia. Al snel raakt hij geïnspireerd door hun fantasierijke spelletjes. Peter, één van de broers, brengt hem op het idee een verhaal te schrijven over een jongen die weigert groot te worden en in Nimmerland woont.
James’ vrouw, Mary, is helemaal niet gelukkig met de steeds nauwere band die haar man heeft met het gezin Davies. De jongens hebben geen vader meer en Mary vreest dat ze James zal kwijtraken. Ook de groep acteurs die James’ vreemde productie, Peter Pan, op scène moeten brengen, hebben zo hun twijfels over het hele project….
De opvoeringen gaan door in CC Kruispunt op vrijdag 10 april en zaterdag 11 april om 20 uur, zondag 12 april om 15 uur, vrijdag 17 april en zaterdag 18 april om 20 uur en zondag 19 april om 15 uur.
En nu reeds kan men zijn tickets reserveren op www.detoverlantaarn.be . De inkomprijs per persoon bedraagt 12 euro in voorverkoop en 15 euro aan de deur.  Wie kan genieten van het UiTPAS Kansentarief, kan telefonisch reserveren via 0470 97 36 67. (DLD)