Alle matchen van de Rode Duivels kan men tijdens het WK-voetbal in Qatar gratis zien op groot scherm in de Polderhalle op de industriezone Heernisse. Dixmuda4Devils, de organisator die tijdens de voorbije tornooien waar de Rode Duivels aan de aftrap kwamen, al zorgde voor de openluchtevenementen tijdens de wedstrijden van het Belgisch elftal, zorgt ook tijdens dit WK dat men de Rode Duivels gratis aan het werk kan zien op groot scherm. In de Polderhalle aan de Polderstraat op de industriezone Heernisse, is er plaats voor 1.100 toeschouwers. Daarnaast zijn er nog VIP-tafels en enkele pakketten zijn daarvoor nog beschikbaar. Eerst afspraak : woensdag 23 november om 20 uur.

Voor de drie matchen tijdens de poules kan men alvast gratis terecht in de Polderhalle. Op woensdag 23 november om 20 uur wordt gespeeld tegen Canada, op zaterdag 27 november is er om 14 uur de match België – Marokko en op donderdag 1 december de laatste poulewedstrijd om 16 uur tegen Kroatië. Vervolgens kunnen ook alle volgende matchen van de Rode Duivels, voor zover ze uiteraard doorstoten, eveneens op groot scherm gratis gevolgd worden in de Polderhalle. Er zijn 1.100 plaatsen voorzien zodat op tijd komen aangeraden is om verzekerd te zijn van een plaatsje, vol is immers vol. Daarnaast zijn er dus ook nog 200 VIP-plaatsen.

En de organisatoren hebben nog enkele extra’s. Op donderdag 8 december voorzien ze vanaf 17 uur nog een after work-party met food en drinks en DJ Crufka die zorgt voor pumping beats. Tenslotte is er op 18 december, wanneer de finale wordt gespeeld, nog een familiedag met beenham met frietjes à volonté, springkastelen, een dartstornooi en uiteraard nog de rechtstreekse uitzending van de finale van het WK zelf. Ook voor deze familiedag is de inkom gratis. Voor de VIP-arrangementen kunnen er op de speeldagen van de Rode Duivels nog steeds tafels gereserveerd worden via dixmuda4devils@gmail.com. Meer info op de facebookpagina van dixmuda4devils. (DLD)