In Pervijze wil men dat men niet alleen gaat lopen, fietsen of wandelen tijdens de lockdown, ze willen ook de grijze hersencelletjes in beweging zetten.  En daarom zorgt het Davidsfonds van Pervijze opnieuw voor een passende wekelijkse uitdaging met zes raadsels.  Want net zoals dat reeds gebeurde tijdens de eerste coronagolf in het voorjaar stuurt men vanaf volgende week opnieuw elke woensdag een opgave met doordenkertjes naar leden en niet-leden van het Davidsfonds die willen deelnemen.

Met de opgave krijgt men op woensdag ook telkens de oplossing van de vorige week.  De opgaven bevatten overigens ook opdrachten voor gezinnen met jonge kinderen.  En wie het raadsel oplost, kan deze doorsturen tegen dinsdagavond.  Zo maakt de deelnemer ook kans om een kleine prijs te winnen.
De eerste opgave wordt volgende week woensdag verstuurd.  Verder elke week tot eind december.  Indien nodig, dan wordt deze actie ook nog verlengd vanaf januari.
Wie interesse heeft om deel te nemen kan op simpel verzoek de opdrachten bekomen door contact op te nemen via mail: erna.dhulst@telenet.be Dit kan ook via de  facebookpagina van het Davidsfonds van Pervijze.  Hiervoor klik hier. (DLD)