Controles worden naar verluid verder uitgevoerd in de zones van 30 per uur…  Zijn die dan niet overal in onze stad …dus de bebouwde kommen ?Hoort de Sint Sebastiaan wijk daar ook bij ?
Het speelplein was vroeger vooraf aangegeven : Opgelet spelende kinderen! Borden verdwenen  … De kinderen kunnen gewoon tussen de afbakeningen en  plots voor een aankomend voertuig op straat staan . Ik weet best waarover ik schrijf. Ik woon hier 64 jaar. De meeste automobilisten ( sorry en ook de politie …) rijden vanaf het politiebureau onmiddellijk veel vlugger dan de 30 of 50 per uur…  nog gezwegen over de elektronisch bestuurde fietsers  !
Eenvoudig omdat over de ganse Sint Sebastiaanlaan er tot aan het Yserheem  … ze overal voorrang hebben  van rechts.  Dankzij mijn verzoek plaatsten ze  toch het kenteken B 1 aan het einde van de sluikweg komende van  onder het viaduct !!! Anders hadden de fietsers  en de bromfietsers voorrang..  Kunt U zich  dat inbeelden !!?
Het achteruitrijden met mijn personenwagen huis N° 47 is ook niet van de poes hoor,  zeg maar zeer gevaarlijk !Iik weet DE oplossing als iemand ( bevoegd )  even bij ons zich aanbiedt  en ook inspraak heeft voor een kosteloze aanpassing .
Wie meldt zich even aan aub?

Georges  Lanssens