Het parkeerplan met alle voorgestelde zones voor lang en kort parkeren in Diksmuides centrum staat op de home-pagina van eDiksmuide.be.


Maandag 28.9 tss 13.30 u en 17.30 u in de Boterhalle: schlagernamiddag met koffietafel voor leden Ziekenzorg. Org: Ziekenzorg Diksmuide


Zat 26.9 op boerenmarkt vanaf 14 u: Dag vd Mantelzorg met optreden-voorleesmoment, ballon- en kleurwedstrijd. Org: Ziekenzorg.


Vanaf dond. 24.9 op eDiksmuide.be: de Dodengang als plot in de rock-‘n-roll-film Gutterdämmerung met artiesten als Grace Jones en Iggy Pop.


Beweging.net  organiseert op zaterdag 26.9 tussen 10u en 12.30u een gratis ruilbeurs voor kinder- en jeugdkledij in Rerum Novarum.


De Keiemse Tervaetestappers organiseren verder zelf hun wandeltocht op de 2de zat. van sept onder de naam Boterronde. Het fietsen verdwijnt.


Op woensdagnamiddag 23 sept. is er de jaarlijkse veldloop van alle Diksmuidse scholen op het sportdomein De Pluimen.


Op 21 sept, de internationale vredesdag,worden de vlaggen op de Paxpoort gestreken uit protest tegen de vele oorlogen die er nog steeds zijn


Van 21 tot 27 september plant politiezone Polder snelheidscontroles in ondermeer de Schoorbakkestraat. Er wordt ook elders geflitst.


Voetbaluitslagen : Diksmuide-Veurne : 2 – 0 * Keiem – Merkem : 2 – 2 * Sint-Joris – VladsloLeke : 3 – 1


Diksmuide spreekt op zijn Manehoekje op eDiksmuide.be : Zonovergoten zondag voor het autovrije Diksmuide (DLD)