Diksmuide wil na het zomers bouwverlof van 2016 starten met de bouw van het nieuw ontmoetingscentrum voor Woumen.


Diksmuide spreekt op zijn Manehoekje: Infrax’ factuur voor “gratis” wifi


In de Roeselarestraat worden riooldeksels hersteld en de goot vernieuwd. Duur: tot vrijdag 20 feb. Verkeersregeling met 3-kleurige lichten.


De herinrichting van de Iepersteenweg (Woumen) door het Vlaams Gewest werd volgens schepen Vanlerberghe verschoven van 2016 naar 2017.


CD&V organiseert op zondag 1 maart om 8.30u in Ten Patershove een ontbijt met burgemeester Laridon. Deelname: € 5. Inschrijven: 051/55.57.50


Diksmuide spreekt op zijn Manehoekje : Proficiat met de vooruitzichten van fietsroutes


Op donderdag 26 februari is er een overleg tussen de leden van de stedelijke landbouwraad en Peter Bossu van SOS Kustpolders.


Een tweemotorig vliegtuig met een thermografische camera zal woensdagnacht tussen 20.30u en 2.30u opnames maken van centrum en industriezone


Zat. 21 feb. vanaf 17 u in OC De Kring (Keiem): kaaskaarting met Keiems Bloempje tvv de Keiemse feestcommissie en de dorpskrant ’t Keikopje.


De boter- en kaaskaarting van CD&V gaat door op zaterdag 21 februari vanaf 14 u in het Sint-Sebastiaanzaaltje. Inleg € 1,5 en drank vrij.


Voetbaluitslagen : Diksmuide – Veurne : 0 – 0 * Keiem – Alveringem : 4 – 1 * Heuvelland – Leke : 0 – 1


In het Diksmuids stationsgebouw wordt momenteel een automatische deur geplaatst en een toegangshelling voor minder mobiele personen. (DLD)