Politiezone Polder onderzoekt een alternatieve verhuis voor Kaaskerke naar de Esense gebouwen van Wegen en Verkeer die vrij komen in oktober


Rogette Jonckiere stelt met haar recente schilderijen tentoon in Dudzele (St-Lenardstr 36) op 7, 8, 14 en 15 februari van 11 u tot 18 u.


Johan Boskamp was woensdag als verrassing assistent-trainer van U 13-jeugdploeg van voetbalclub KSV Diksmuide en gaf hen ook 25 Jako-ballen.


In het VTI is men ongerust over de besparingen in het onderwijs. Op 3 feb. zal ze als signaal naar Brussel 800 ballonnen piepend laten leeglopen


Radiostilte rond schoolstrijd Keiem-Leke. Geen publieke verklaringen van betrokken partijen tot een akkoord is bereikt, aldus Marc De Keyrel


Bieke Moerman volgt Eric De Keyser op als stedelijk vertegenwoordiger op de algemene vergadering van het regionaal sociaal verhuurkantoor.


Het aanduiden van een voorzitter, ondervoorzitter en secretaris van de Gecoro werd maandagavond afgevoerd van de gemeenteraadsagenda.


SOS Kustpolders verneemt van minister-president Bourgeois dat het regeerakkoord inzake de bescherming vd kustpolders moet uitgevoerd worden.


De provincie, de WVI en de Vlaamse Bouwmeester gaan samen op zoek naar een ontwerper voor het te vernieuwen OC Ten Bercle te Pervijze.


Deze week houdt de politiezone Polder snelheidscontroles in ondermeer de Schoorbakkestraat.


Voetbaluitslagen: De Panne – Diksmuide 1-0 * Keiem – Houthem 8-1 * Leke – Westouter 2-3 (DLD)