Noord-Zuidraad roept iedereen op te surfen naar http://www.nietgenoeg.be/petitie en een boodschap in te spreken

Twee Britten zijn opgepakt, verdacht van moord op een Pakistanees in een vakantiewoning in de Leekse Lapperfortstraat.

Goedkeuring voor het RUP Stationsbuurt, waarvoor heel wat bezwaarschriften zijn ingediend, wordt gevraagd aan de gemeenteraad op 22 december

Op dinsdag 25 november is er om 20 u bijeenkomst van het bewonersplatform van Leke in zaal Lecca.

Zaterdag 22.11 komen de Sint en zijn zwarte pieten om 14 u naar Diksmuide. Om 14.30 u trakteert hij met een kindershow in de Boterhalle.

Huidig onderdirecteur Isabelle De Keyser wordt vanaf 5.1 de nieuwe directeur van het Sint-Aloysiuscollege in opvolging van J-P Parreyn.

De auditeur bij de Raad van State geeft Diksmuide al gelijk in haar geschil met o.m. Elia rond de pilonentaks. Uitspraak over enkele maanden

Diksmuide plant haar tweede sporthalle op de parking van de huidige sporthalle. Een nieuwe parking komt op het dichtste voetbalveld.

Met uitzondering van de gewestwegen wil Diksmuide ’s nachts alle straatlichten op haar grondgebied enkele uren gaan doven.

Er komt dan toch geen evenementenhal in Kaaskerke, Diksmuide kiest uiteindelijk voor een herwaardering van de Boterhalle in het centrum..

OpenVLD-er Marc Deprez laat nog weten dat zijn partij op de polderdag vertegenwoordigd werd door Vlaams parlementslid Francesco Vanderjeugd.

Diksmuide spreekt op zijn Manehoekje : SOS Kustpolders versus SOS Landbouw

Op 23 en 30.11 wordt op de Nederlandse Radio1 de 2-delige documentaire “De madonna’s van Pervijze” uitgezonden over E Knocker en M Chisholm.

Omdat Diksmuide erin slaagde via promotie 150 nieuwe bloedgevers warm te maken, krijgt ze maandagavond het label “Gemeente met een hart”.

Op de polderdag zaterdag in Oostende enkele opmerkelijke Diksmuidelingen: landbouwschepen Obin (CD&V) en een delegatie van N-VA-Diksmuide.

Deze week houdt de politiezone Polder snelheidscontroles langs de Schoorbakkestraat.

Voetbaluitslag : TSC Proven – KSV Diksmuide: 0-0

Twee licht gewonden waren er vrijdagnacht toen een kleine auto van de weg Pervijze – Veurne raakte en tegen een boom terecht kwam.

Donderdagavond werd de brandweer opgeroepen voor een brand in de brievenbus van cafe De Kaai (IJzerlaan). Het zou om brandstichting gaan. (DLD)