Er komt geen definitieve zitdag voor de verkoop van de Diksmuidse bloemmolens. De verkoop werd ingehouden door de verkopers.


De Keiemse harmonie organiseert zondag 26 juni vanaf 6 uur in het centrum van Keiem haar 28ste rommelmarkt, opgefleurd met muzikale animatie


Op zondag 26 juni wordt om 21 u de EK-match tussen de Rode Duivels en Hongarije uitgezonden op groot scherm op de Grote Markt


Een 71-jarige Ichtegemse raakte nabij de IJzertoren in de IJzer. Het lichaam van de drenkelinge werd door een heli gevonden bij Schoorbakke.


Twee scholieren, afkomstig uit Diksmuide en NIeuwpoort, werden woensdag opgepakt door PZ Polder voor alcoholdiefstal in een nachtwinkel.


Omwille van het slecht weer dat donderdagavond wordt voorspeld heeft burgemeester Laridon beslist om Sunbeam vervroegd te stoppen om 20 uur


De Zonnestraalweide ligt er, ondanks de vele regen, goed bij en veel neerslag wordt er donderdag niet meer verwacht. Dus gaat Sunbeam door.


Woensdagavond wordt om 21 u de EK-match tussen de Rode Duivels en Zweden uitgezonden op groot scherm op de Grote Markt.


De biokatoenen fairtradeschorten, verkrijgbaar bij aankopen boven €35, zijn opnieuw in voorraad bij Oxfam Wereldwinkel.


De Diksmuidse stadsontvanger Stefaan Himpens kiest voor een carrierewissel, hij wil vanaf volgend jaar Harelbekes financieel beheerder zijn.


Zondagavond verongelukte een 29-jarige Woumenaar in de Hillestraat toen hij er met zijn quad racete en de controle verloor over zijn quad.


De Keiemse feestcommissie organiseert een startvergadering op vrijdag 8.7 om 20 uur in De Kroeg voor de vijfde Smulmarkt (26 aug.)


Tijdens de week van 20 juni controleert politiezone Polder de snelheid in de Oostendestraat. Ook op andere plaatsen kan geflitst worden.


Na de uitzending van de EK-match op de Grote Markt, was er zaterdagavond nog een gevecht tussen 10 personen. Een Menenaar werd aangehouden.


Diksmuide spreekt op zijn Manehoekje op eDiksmuide.be : Moet er nog zand zijn? (DLD)