Zwemster Camille Bouden (Vladslo) maakt kans om met de estafetteploeg naar de Olympische Spelen in Rio te gaan. Zekerheid komt er op 1 juni.


Vrijdag 20 mei: dag rond Olympische Spelen in Diksmuids VTI (org. leerlingenraad). Leerlingen in sportieve outfit krijgen een gezonde snack.


Vrijdag 20.5: Kapellekenstocht te Beerst. Een 8 km fietstocht langs 8 Beerstse kapellen met vertrek om 19u aan de kerk. Org. pastorale ploeg


Dinsdag werd aan Schoorbakkebrug een 78-jarige fietster (Wilrijk) aangereden door een auto bij het dwarsen van de weg. De vrouw is overleden


In de Gr Broedersstr. werd maandagnacht een speekseltest afgenomen. De bestuurder bleek onder invloed van drugs. Rijbewijs werd ingetrokken.


Op 23, 24, 30 en 31 mei, telkens van 9u tot 12u en van 13u tot16u: zitdag belastingdienst in Ten Patershove voor invullen belastingsaangifte


Politiezone Polder houdt in de week van 16 mei snelheidscontroles in de Oostendestraat. Er wordt ook op andere plaatsen geflitst.


Ook Katleen Winne (Idee2006) en Gunther Claes (Groen) nemen op pinkstermaandag deel aan de Oxfam-aktie “Klonten aan je lijf” (DLD)