In 2019 wil men binnen Ten Patershove, in samenwerking met Route 33, een wervelend theatraal en muzikaal event op het getouw zetten met (her)ontdekt talent.  Daarvoor is men op zoek naar mannen en vrouwen die zin hebben om een nieuwe uitdaging uit te proberen. Wie mensen in zijn of haar naaste omgeving kent, zeg maar vrienden, familie of buren, mag ze warm maken om een seintje te geven aan het team van Ten Patershove.

Bij Ten Patershove start men dit uniek project met een zoektocht naar ‘verdoken’ talent… talent dat misschien al sluimerend aanwezig was/is maar in de loop en de drukte der jaren onder het stof is komen te liggen  En dit talent kan van alles zijn: een beetje kunnen acteren, graag zingen, een danspasje kunnen plaatsen, een goocheltruc, mime, poëzie… Het kan en mag van alles zijn.  Een beetje buiten de gewone alledaagse dingen dus.  Bedoeling is om 10 mannen en 10 vrouwen te vinden die bereid zijn wat tijd vrij te maken om samen onder professionele begeleiding een unieke productie te maken én te brengen in Diksmuide.  Hiervoor wordt samengewerkt met Route 33 uit Antwerpen en de coach is Robin David.  Concreet gaat het over 10 workshops van 3 uur op maandagnamiddag in Oostkerke (OC Volcraven) .  Men start in de loop van de maand maart en er zijn ook 10 repetitiemomenten op woensdagavond in Ten Patershove.
Wie een beetje talent heeft of het wil laten ontdekken, zich wil laten meeslepen of het gewoon eens wil proberen kan hiervoor contact opnemen met LDC Ten Patershove via dit mailadres tenpatershove@diksmuide.be of telefonisch 051/79.32.81. (DLD)