Eerste klasse-voetbalploeg Sporting Lokeren kwam vorige week naar Diksmuide afgezakt voor een dagje teambuilding.  De sportpsychologie & mental coach van Sporting Lokeren stuurde ze hiervoor naar de Slagers- en Traiteursschool van het gemeenschapsonderwijs in Kaaskerke.  Daar werden de kookkunsten van de spelers van deze eerste klasse-ploeg getest.  Onder de deskundige leiding van vakleraars Jerry Vandemoortele en Sandy Evrard werden de spelers op goeie weg gezet om in kookgroepjes van 4 in 1 uur tijd een gezond wokgerecht “kip in het groen” te creëren. Uiteindelijk was het een jury die het oordeel moest vellen over de verschillende creaties.  Die jury werd gevormd door Bob Peeters, trainer Sporting Lokeren, Willy Reynders, technisch directeur Sporting Lokeren, Marc De Keyrel, Diksmuids schepen van sport en onderwijs, Sandy Schaep van de El Sanscha dansschool, Thiéry Tachel, Algemeen Directeur Scholengroep GO! Westhoek en Eric Beghein, directeur GO! Atheneum en Technisch Atheneum.  Uiteindelijk waren het de kookkunsten van Cyriel Dessers, Mijat Maric, Evariste Ngolok en Sverrir Ingasson die het meest geapprecieerd werden door de jury. Maar voor sfeer en gezelligheid kregen uiteindelijk alle spelers een welverdiende “10”. (DLD)