In het Bourgondisch Schild vierde S-Plus zijn kaartkampioenen van het voorbije seizoen.  En dat werden dit jaar bij de mannen Roland Demeulenaere, bij de dames was dit Greta Christiaen.  Intussen stelde Daniël Vanhooren ook het jaarprogramma voor 2019 voor.  Daarin steekt elke tweede dinsdag van de maand een clubkaarting die aanvangt om 14 uur in de bar van het dienstencentrum Ten Patershove.  Verder zijn er nog feestmalen en thema-namiddagen in het Bourgondisch Schild aan de Oostendestraat.  Tenslotte zijn er nog twee busstappen waarvan er eentje richting de Ardennen zodat de leden er kunnen aanschuiven voor een Ardennees wild-menu.
Voor de organisatie van deze activiteiten kan voorzitter Daniël Vanhooren ook terugvallen op zijn bestuur dat verder gevormd wordt door ondervoorzitter Rosette Vermote, secretaris Raf Vanhooren, schatbewaarder Danny Deygers en de bestuursleden Wilfried Declerck, Vanessa Delatter en Ingrid Rotsaert.
Wie ook wil deelnemen aan de activiteiten van S-Plus kan dit voor een ledenbijdrage van 12 euro.  Een eerste kennismaking kan altijd tijdens de tweede dinsdagnamiddag van de maand in Ten Patershove. (DLD)