Galerie Montanus.5 in de Montanusstraat 5 te Diksmuide startte zondag laatstleden haar vijftiende werkjaar met de vernissage van de tentoonstelling ‘Polyfoon I’  In deze tentoonstelling worden uiteenlopende stijlen en technieken in harmonie met elkaar in dialoog gebracht. Kleurrijke en ingetogen, figuratieve en abstracte werken wisselen elkaar af.  Zoals dit ook het val is in de muziek wordt de meerstemmigheid – polyfonie – één.  De diversiteit van schilders, beeldhouwers, etsers, keramiekers, installatie- en digitale kunstenaars toont aan hoe rijk de mogelijkheden zijn om zich in de beeldtaal uit te drukken.
De deelnemende kunstenaars zijn Philippe Bouttens, Gilbert Degryse, Christophe Dehaene, Tjok Dessauvage, Trees Leroy, Luc Martinsen, Joke Neyrinck, Bernard Sercu, Peter Simoen, Frans van Ro, Jean Luc Verpoucke en Maarten Wydooghe.

De tentoonstelling Polyfoon I is nog te bezoeken tot en met 16 mei, iedere vrijdag, zaterdag en zon- & feestdagen van 10 u tot 18 u en nà afspraak T : 051 50.48.24

Meer info : www.montanusvijf.be en via mail montanus.5@skynet.be. (DLD)