Odiel Van Caeyzeke, het olijke kwintet, komt op zaterdag 28 februari op vraag van de plaatselijke gezinsbond naar de Esense zaal Ingelram.  Odiel brengt er vanaf 20 uur zijn programma Eau d’iel N°5².  Maar het wordt wel een heel bijzondere voorstelling want het wordt na 27 jaar het afscheidsoptreden van Frank Allaeys, tenor en mede-oprichter van Odiel.  En de koning is dood, leve de koning, en dus wordt zaterdag meteen ook zijn opvolger aan het publiek voorgesteld.  Bij Odiel horen we dat dit Bert Coene wordt, eveneens tenor.
Het wordt dus om meer dan één reden een uniek optreden want zaterdag is Odiel voor de eerste maar meteen ook de laatste maal te zien als een sextet.
Wie dit unieke optreden van Odiel Van Caeyzeke wil bijwonen, kan nog kaarten verkrijgen bij de Esense Gezinsbond.  Leden van de Gezinsbond betalen 5 euro, voor de niet-leden is dat 10 euro.  Deze tickets zijn verkrijgbaar bij Aveve Esen en de Renault-garage Vanderfaillie, beiden in de Esenweg en bij Jurgend Delbarge (Maagdhoek 16).  Ze kunnen ook per mail besteld worden : gezinsbond.esen@gmail.com.

Meer info : www.odiel.be (DLD)