De broeken van de muzikanten van de Koninklijk Harmonie Ste-Cecilia uit Keiem zijn tot op de draad versleten.  Er moeten dringend nieuwe aangekocht worden maar op vandaag heeft het muziekkorps daarvoor niet voldoende centen.  Daarom wil ze gebruik maken van WC-papier, zo vernemen we van verantwoordelijke Franky Debergh.  Op zaterdag 9 maart organiseert ze immers een WC-papierkaarting in OC De Kring in Keiem.  Men kan er zijn kaartje gaan leggen voor de nieuwe muziekbroeken vanaf 17 uur.
De inleg bedraagt 1,50 euro en de winnaar kan naar huis met een pak WC-papier.  De verliezers krijgen een pakje papieren zakdoekjes … om de tranen om het verlies mee te deppen.
Tijdens deze kaartavond wordt ook nog eens verse soep met balletjes geserveerd en verder kunnen hongerige magen nog gestild worden met croque-monsieurs. De totale opbrengst van deze avond wordt gebruikt voor de aankoop van de nieuwe muzikantenbroeken.
Wie zich wil verzekeren van een kaart, of het muziekkorps gewoon wil steunen bij de aankoop van de nieuwe muziekbroeken en geen zin heeft om te kaarten of dit doodeenvoudig niet kan, die kan deze kaarten ook altijd krijgen bij alle muzikanten van de harmonie.  (DLD)

Foto: www.harmoniekeiem.be