Theater De Toverlantaarn presenteert tijdens de paasvakantie, met première op vrijdag 12 april, de volgens haar hilarische komedie “Goed geregeld!?!”  En aan deze productie is ook de toch wel opvallende come-back van Tom Durie gekoppeld die opnieuw voor de regie tekent.  Met de musical “Jekyll & Hide” had de huisregisseur van De Toverlantaarn nog in 2017 zijn afscheid aangekondigd, nu is hij dus terug in de toneel-business. Ook toneelbloed kruipt dus waar het niet gaan kan. Goed geregeld!?! wordt gespeeld in CC Kruispunt op vrijdag 12 april, zaterdag 13 april, vrijdag 19 april en zaterdag 20 april, telkens om 20 uur.

Het verhaal.  Nadat Seppe voor de zoveelste keer zijn school op stelten gezet heeft, is voor zijn moeder de maat vol. Ze besluit hem na de vakantie naar de strenge eliteschool Sint-Victor te sturen, waar hij op internaat moet. Seppe heeft hier absoluut geen zin in en wil op uitwisselingsproject naar India. Samen met zijn zus, Lotte, bedenkt hij een geschift plan. Lotte zal zich voordoen als haar broer en in zijn plaats naar Sint-Victor gaan. Zo kan Seppe toch naar India vertrekken. Lotte maakt op haar beurt haar moeder wijs dat ze voor enkele maanden op stage moet in een senioreninstelling. Lottes beste vrienden, Alex en Femke, sturen haar echte school een ziektebriefje waarin ze de directie laten weten dat Lotte GBS heeft, een spierzieke met verlammingsverschijnselen. Ook Arthur, Lottes vriendje, krijgt dit verhaal te horen. Als Lotte in Sint-Victor arriveert, heeft ze de grootste moeite zich geloofwaardig als jongen te gedragen. Als ze dan ook nog eens halsoverkop verliefd wordt op haar knappe kamergenoot, Mathijs, gaan de poppen helemaal aan het dansen. De overijverige internaatsverantwoordelijke, Clemens, en zijn niet al te intelligente hulpje Junior zorgen bovendien voor de nodige misverstanden. Als de echte Seppe dan vroeger dan verwacht ook op Sint-Victor opduikt, vlak voor de première van de schoolproductie, is de chaos niet meer te overzien…

Deze komedie wordt gebracht door een mix van ervaren acteurs, aangevuld met heel wat nieuwe, jonge talenten : Nelle Backers, Silke Brenders, Manon D’hondt, Ruben Decorte, Sanne Decorte, Lies Debucquoy, Saar Devos, Timo Durie, Ruth Geldof, Nathan Mackelberg, Jannes Packet, Yara Persyn, Pepijn Pollentier, Sarah Pollet, Dorina Sahiti, Dieter Senesael, Torino Silva Dias, Iana Steyaert, Jietse Van Acker, Evy Van Exem, Flore Vandooren, Bieke Vanhaelewyn, Louisa Vanoverschelde, Loetitia Verbeke, Elegast Vercruysse en Stani Vincke.  Tickets kosten in voorverkoop 10 euro, aan de deur is dat 12 euro.  Om deze tickets online te bestellen : klik hier. (DLD)