De Diksmuidse hogeschool- en universitaire studenten kunnen zich klaar maken voor de herexamens in hun vertrouwde Diksmuidse omgeving.  Ook voor de zomerse blok- en examenperiode stelt Diksmuide immers lokalen ter beschikking.  Vanaf 3 augustus, en dit tot 6 september kunnen de studenten terecht in ofwel de zaal Sint-Sebastiaan in de Sint-Sebastiaanslaan, ofwel in een lokaal van de stedelijke academie Clemens non Papa (Kadens) aan de Koning Albertstraat 24.

In Kadens kunnen de studenten terecht in lokaal 110 waar 18 studieplaatsen zijn voorzien, in de zaal Sint-Sebastiaan kunnen dan weer 22 studenten zich voorbereiden op hun herexamens.  Beide locaties beschikken over gratis wifi en ze zijn elke dag tussen 3 augustus en 6 september doorlopend open van 8 uur tot 22 uur.  Indien deze lokalen gebruikt worden op de normale gebruiksuren door de gehuisveste verenigingen, dan kan dit even niet.  Men hoeft wel niet vooraf te reserveren.  Maar zich ter plaatse registreren op de voorziene daglijst wordt wel gevraagd.

Wie meer info wil over Diksmuides Blokkot-service kan terecht op de jeugddienst, Koning Albertstraat 24. T: 051/79.32.70 – E : jeugd@diksmuide.be (DLD)