CC Kruispunt wil op donderdag 30 april de Diksmuidse televisietoestellen het zwijgen opleggen.  Om dat doel te bereiken organiseert ze op die avond, in samenwerking met Muziekclub 4AD en de stedelijke jeugddienst, optredens op diverse podia in en om het begijnhof.  Omdat 30 april zowat de vooravond is van de Week van Amateurkunsten wil men daar in een paar uur tijd Diksmuide in een gezellige sfeer laten proeven van haar eigen lokaal talent.  Hiervoor is men ook nog op zoek naar enkele Diksmuidse muzikale families die zorgen voor akoestische sets.

Op donderdagavond 30 april moeten de Diksmuidse huiskamers dus niet alleen ongewoon leeg zijn, er moet ook nog eens uitzonderlijk veel volk op straat te zien zijn, zo is te horen bij Caroline Vansteelandt, Diksmuids cultuurfunctionaris.  En dat vele volk wil ze dan ook nog het liefst zien bij de podia in en om het begijnhof en in de loods van de Papegaai waar muziekclub 4AD voor de invulling zorgt.
Nu reeds is een groot deel van het programma ingevuld.  Het zal dan ook illustrerend zijn voor de diversiteit die er aan Diksmuids muzikaal talent is.  Dat gaat van energieke rock-pop-songs en Brittpoprock tot kleinkunst, Nederlandstalige covers en profane liederen.
Maar bij CC Kruispunt had men hier nog graag enkele muzikale families aan toegevoegd.  Men is dan ook op zoek naar duo’s, trio’s, … die samengesteld zijn uit jongere en oudere muzikanten, zeg maar ouders met zoon(s) en/of dochter(s).  Musiceer je samen met jouw zoon, dochter of ouders,en heb je interesse om op donderdagavond 30 april een intieme akoestische set te verzorgen van zo’n 15 minuutjes, laat dan vlug iets weten aan de mensen van CC Kruispunt, Maria Doolaeghestraat 2, T 051/79.32.52 of E caroline.vansteelandt@stad.diksmuide.be (DLD)